Ελλάδα

Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω Γενικής Ταχυδρομικής ή SPEEDEX courier στην πόρτα σας.

Δωρεάν Μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα

Ισχύουν επίσης:
α) Η παραγγελία σας επιβεβαιώνεται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με την ημέρα και ώρα υποβολής της παραγγελίας.

β) Ο πελάτης δύναται να ακυρώσει την παραγγελία του εντός 12ωρών από την καταχώρηση της παραγγελίας ή/και προτού αποσταλεί το δέμα.

γ) Σε περίπτωση αλλαγής των προϊόντων στην Ελλάδα, για κάθε αλλαγή στην παραγγελία, υπάρχει αυτόματη χρέωση μεταφορικών (5,00€ / αποστολή) και η διαδικασία γίνεται χέρι με χέρι κατόπιν επικοινωνίας με το κατάστημα.

δ) Στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων το κόστος μεταφορικών επιβαρύνει τον πελάτη και είναι 7€ (γίνεται μόνο κατόπιν επικοινωνίας με το κατάστημα).
Η επιστροφή χρημάτων γίνεται αντίστοιχα με τον τρόπο πληρωμής που επέλεξε ο πελάτης.

ε) Παράδοση σε 3 έως 7 εργάσιμες ημέρες, από την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

* – Σε περίπτωση έλλειψης του προΐόντος, θα ενημερωθείτε άμεσα για τον τελικό χρόνο παράδοσης.

Κύπρος

Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω εταιρίας SPEEDEX courier στην πόρτα σας.

Οι παραγγελίες πρέπει να είναι προπληρωμένες είτε με τραπεζική κατάθεση είτε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα και υπάρχει αυτόματη χρέωση μεταφορικών 10€.

Ισχύουν επίσης:
α) Η παραγγελία σας επιβεβαιώνεται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με την ημέρα και ώρα υποβολής της παραγγελίας.

β) Σε περίπτωση αλλαγής των προϊόντων, ο πελάτης αποστέλλει το δέμα με δική του χρέωση και μετά την παραλαβή από την εταιρία μας ,αποστέλλεται το νέο δέμα με χρέωση 10€ (το ποσό αυτό πρέπει να κατατεθεί σε τραπεζικό μας λογαριασμό και οποιαδήποτε διαφορά υπάρχει στο κόστος των προϊόντων ).

γ) Στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων ο πελάτης αποστέλλει το δέμα με δική του χρέωση. (γίνεται μόνο κατόπιν επικοινωνίας με το κατάστημα) και πραγματοποιείται refund του ποσού απευθείας στην κάρτα του.

δ) Παράδοση σε 7 έως 10 εργάσιμες ημέρες, από την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

*Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολόγητα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος σύμφωνα με τον Ν.2551/1994 (όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013).

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) εργάσιμων ημερών απο την ημερομηνία παραλαβής και εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση.

Σε περίπτωση επιστροφής των χρημάτων η διαδικασία γίνεται μέσω κατάθεσης στη καθαρή αξία των προϊόντων, το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) εργάσιμων ημερών απο την ημερομηνία παραλαβής και τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.

 Οι επιστροφές χρημάτων γίνονται μόνο στις εξής τράπεζες: Εθνική τράπεζα, Eurobank και Πειραιώς.

* Επιστροφές δε γίνονται δεκτές για λόγους υγιεινής στα Εσώρουχα & στα  Σκουλαρίκια.

* Σε όλα τα υπόλοιπα προιόντα, μπορείτε να αλλάξετε ή να επιστρέψετε κάποιο προϊόν που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

* Σε περίπτωση αλλαγής των προϊόντων στην Ελλάδα, για κάθε αλλαγή στην παραγγελία, υπάρχει αυτόματη χρέωση μεταφορικών (5,00€ / αποστολή) και η διαδικασία γίνεται χέρι με χέρι κατόπιν επικοινωνίας με το κατάστημα.

*Στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων το κόστος μεταφορικών επιβαρύνει τον πελάτη και είναι 7€ (γίνεται μόνο κατόπιν επικοινωνίας με το κατάστημα). Η επιστροφή χρημάτων γίνεται αντίστοιχα με τον τρόπο πληρωμής που επέλεξε ο πελάτης.

Κύπρος

*Σε περίπτωση αλλαγής των προϊόντων, ο πελάτης αποστέλλει το δέμα με δική του χρέωση και μετά την παραλαβή από την εταιρία μας ,αποστέλλεται το νέο δέμα με χρέωση 10€ (το ποσό αυτό πρέπει να κατατεθεί σε τραπεζικό μας λογαριασμό και οποιαδήποτε διαφορά υπάρχει στο κόστος των προϊόντων ).

*Στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων ο πελάτης αποστέλλει το δέμα με δική του χρέωση(κατόπιν επικοινωνίας με το κατάστημα).Για δέματα αξίας 100€ και άνω δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων παρά μόνο η αλλαγή ή το πιστωτικό υπόλοιπο στην καρτέλα του πελάτη.

* Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολόγητα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος σύμφωνα με τον Ν.2551/1994 (όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013).

* Στις αλλαγες δεν ισχύουν τα Εκπτωτικά Κουπόνια, ενώ τα Προϊόντα που επιλέξατε για Αλλαγή/Παραγγελία, τα λαμβάνετε στην αναγραφόμενη τιμή αγοράς που έχει το Eshop κατα την ώρα ολοκλήρωσης  της  Αλλαγής/Παραγγελίας.

*Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος επικοινωνείτε άμεσα με το κατάστημα

* Η επιχείρηση επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να τροποποιήσει τους παραπάνω όρους οποτεδήποτε χωρίς καμία προειδοποίηση